fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Vacatures

  Wordt Consulent(e) Israël Producten Centrum

  6 november 2008

  Een Israëlconsulent(e) heeft een groot hart voor het volk van God en Zijn beloofde land Israël.
  Die liefde zet hij/zij, als vrijwilliger, om in daden en verkoopt de kwaliteitsproducten die u op deze website kunt vinden vanuit huis. Na een opleiding van één dag kan je gelijk aan de slag.

  Je verdient er geen geld mee, wel worden de onkosten die je maakt vergoed. Daarnaast spaar je voor een reis naar Israel door middel van een kilometerspaarsysteem. IPC organiseert consulentenreizen naar Israël, waarbij we ook leveranciers bezoeken, maar je kunt ook van de gespaarde kilometers op eigen gelegenheid naar Israël gaan.

  Als Israëlconsulent(e) verkoop je de producten ook op bijeenkomsten, spreekbeurten of andere gelegenheden in jouw omgeving.

  Na telefonisch overleg kunnen de klanten altijd bij de consulent(e) in hun omgeving terecht.
  Daarnaast stelt zij een aantal keren per jaar haar huis open, Dan heeft ze de producten feestelijk uitgestald en kunnen de klanten alles in alle rust bekijken en kopen.

  Tweemaal per jaar is in Nijkerk een consulentendag. Een dag van samen ervaringen delen, presentatie van de nieuwe producten en Bijbelstudie. Zeer inspirerend om collega’s te spreken, het is net een grote familie.

  Download de brochure

  Thema