• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Vacatures

  Wordt Consulent(e) Israël Producten Centrum

  6 november 2008

  Een Israëlconsulent(e) heeft een groot hart voor het volk van God en Zijn beloofde land Israël.
  Die liefde zet hij/zij, als vrijwilliger, om in daden en verkoopt de kwaliteitsproducten die u op deze website kunt vinden vanuit huis. Na een opleiding van één dag kan je gelijk aan de slag.

  Je verdient er geen geld mee, wel worden de onkosten die je maakt vergoed. Daarnaast spaar je voor een reis naar Israel door middel van een kilometerspaarsysteem. IPC organiseert consulentenreizen naar Israël, waarbij we ook leveranciers bezoeken, maar je kunt ook van de gespaarde kilometers op eigen gelegenheid naar Israël gaan.

  Als Israëlconsulent(e) verkoop je de producten ook op bijeenkomsten, spreekbeurten of andere gelegenheden in jouw omgeving.

  Na telefonisch overleg kunnen de klanten altijd bij de consulent(e) in hun omgeving terecht.
  Daarnaast stelt zij een aantal keren per jaar haar huis open, Dan heeft ze de producten feestelijk uitgestald en kunnen de klanten alles in alle rust bekijken en kopen.

  Tweemaal per jaar is in Nijkerk een consulentendag. Een dag van samen ervaringen delen, presentatie van de nieuwe producten en Bijbelstudie. Zeer inspirerend om collega’s te spreken, het is net een grote familie.

  Download de brochure

  Thema

  4 Reacties

  • Diantha Booi -  10 mei 2017 Ik wil ook graag een consulente worden maar woon in Aruba is het mogelijk om vanuit Aruba toch ook consulente teworden ? MVG Diantha Booi
  • Saskia van der Velden -  07 september 2015 Ik heb wel interesse om consulente te worden maar wil dit niet vanuit huis doen maar bijvoorbeeld vanuit onze Pinkstergemeente. Ik woon in Noord Limburg. Is dit ook mogelijk?
  • Dieuwke De Groote-Pama -  14 juli 2014 Ik wil graag consulente worden, maar ik woon in Wingene, België. Ik wil dan weten of dat wel mogelijk is , in België en zo ja, hoe? Hoe kan ik dat het beste doen? Vast bedankt, Dieuwke
  • lhakvoort bakker -  08 mei 2014 graag wil ik israel consulente worden ,kan dat??

  Plaats een reactie