fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Sprekers

  Tjerko van der Wouden

  ‘Ik spreek graag rechtstreeks vanuit de Bijbel en neem je mee op reis door de Bijbel’

  Kennismaken

  ‘Mijn naam is Tjerko van der Wouden. In het dagelijks leven werk ik bij een commercieel bedrijf en studeer ik theologie aan de ETF in Leuven. Ik spreek o.a. bij Christenen voor Israël, in kerkdiensten, maar ook op Bijbelstudie- en gemeenteavonden.’

  Uitgelicht

  ‘Ik spreek graag rechtstreeks vanuit de Bijbel en neem je mee op reis door de Bijbel. Een reis die na de Bijbelse tijdslijn niet stopt, maar doorloopt. Profetieën gaan in vervulling. God sluit een verbond met Israël en door Jezus ook met jou vandaag. Ook jij bent uitgenodigd om deel te hebben aan dat verbond. Dat betekent dat je niet meer stil kunt zitten, maar in actie wilt komen. Wat betekent dat voor mij en voor jou? Ik deel het graag met je.’

  Bekijk ook de algemene en praktische informatie over het uitnodigen van een spreker.

  Luister hier een audio-opname van Tjerko van der Wouden terug:

  Tjerko van der Wouden spreekt onder meer graag over de volgende thema’s:- Verhouding tussen Israël en de kerk
  – Bijbelse profetieën over Israël
  – Geschiedenis van Israël in het Oude Testament
  – Wat kan een christen betekenen voor Israël
  – Plaats van Israël in Gods heilsplan