fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Bijzonder bezoek in het Israëlcentrum

  Marijke Terlouw - 8 augustus 2013

  SpecCvI_MalissaMalissa: Nu ben ik toch in Israël

   

  Met een schitterende limousine kwam Malissa met haar ouders naar het Israëlcentrum. De zon scheen, de vlag hing uit. Uit de enorme auto stapt een meisje met een lach op haar gezicht. Malissa komt niet alleen. Ook haar ouders, haar zusjes Nathalie en Quirien en goede vriend Simon zijn erbij. Sara van Oordt van het Israëlcentrum heet Malissa van harte welkom en vertelt wat haar zoal te wachten staat deze ochtend: een bezoek aan een winkel vol Israëlische producten, uiteraard een heerlijke schoonheidsbehandeling met Dode Zeemineralen en een bezoekje aan de zomertentoonstelling Helden van Sion over het ontstaan van Israël zal niet ontbreken. Een bijzondere dag voor een bijzonder meisje.

   

  Met Make a Wish op stap

  Make a Wish is een stichting die de liefste wens wil vervullen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Zo ook die van Malissa. Malissa is hartpatiënt. Iedereen kan een zieke opgeven. Malissa is gek op Israël, het is voor haar het Beloofde Land. Maar de reis naar Israël zelf is nu niet mogelijk. Toch dacht Make a Wish, laten we kijken of we toch niet iets kunnen doen met Israël. En zo waar, Make a Wish vond het Israëlcentrum.

  Thema

  Over de auteur