fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Steun Israël

  Help een kind!

  Sara van Oordt - 17 september 2013

  Sparen voor Israel In Israël wonen vele duizenden kinderen aan het randje van de armoede. Zo ook Sifra, een meisje van zeven die met haar moeder en haar zusje Devora van 3 in een vervallen kamertje in een buitenwijk van Tel-Aviv woont. Haar moeder heeft een ernstige vorm van suikerziekte en is daarom traag en ziet er slecht uit, daarom kan ze geen baan vinden. Zij heeft als alleenstaande moeder haar handen vol aan haar twee kinderen en heeft moeite het hoofd boven water te houden. Zij doet mee aan een project waarin Sifra naschoolse opvang krijgt en bijgespijkerd wordt in taal en rekenen. sparen voor israel

  Zoals Sifra zijn er duizenden kinderen in Israël. Kinderen die met een duwtje in de rug een heel eind kunnen komen. Deze kinderen willen we graag helpen. Helpt u mee?

  Spaar met het hele gezin voor Israël!
  Wat voor u misschien wisselgeld is, kan voor een kind in Israël een enorm verschil betekenen. Door met uw gezin of uw kleinkinderen te sparen voor de kinderen in Israël, kunt u ook aan de jonge generatie leren hoe mooi het is om voor een kind te sparen en ook te bidden. Doet u mee met de spaaractie? Vraag dan nu gratis een spaarpotje aan (of één voor elk gezinslid!).

  Ja, ik spaar mee voor de kinderen van Israël!

  Klassenactie voor Israël
  Christenen voor Israël steunt veel aansprekende projecten voor kinderen in Israël. Een kindertehuis, zomerkampen voor Arabische-christelijke kinderen in Galilea, Bijbels onderwijs voor kinderen in heel Israël en naschoolse opvang voor de arme Joodse bevolking. Doe mee met je klas en spaar voor één van deze prachtige projecten! Meer weten over een specifiek project? Neem contact met ons op!

  Actie
  Zover de voorraad strekt: Ontvang een prachtige kalender voor 2013-2014 over de kinderen van Israël. Stuur snel een mailtje naar info@christenenvoorisrael.nl en vraag de gratis kalender aan. Met mooie foto’s van de kinderen in de projecten die u steunt. Zodat u ook weet wíe u steunt! Let op: op=op!

  Meer info

  Over de auteur