fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Geen categorie

  Dinsdag 4 maart 16:30 uur: rabbijn Shmuel Aharon Brodman

  15 januari 2014

  Rabbijn Shmuel Aharon Brodman heeft een bekende achternaam: zijn vader is de bekende rabbijn David Brodman, die zich als Holocaust-overlevende nu al jarenlang inzet voor een vreedzaam samenleven tussen joden, moslims en christenen in Israël. Regelmatig verzorgt hij daarover lezingen.

  Shmuel Aharon heeft het sprekerstalent van zijn vader overgenomen en weet altijd te boeien met mooie verhalen. Hij is betrokken bij het Savyon Centrum voor Joodse studies, waar jonge, vaak seculiere, Israëli’s de Joodse waarden vanuit de Torah worden bijgebracht.

  Voor de Israëlcursus spreekt rabbijn Brodman onder over dat werk.

  Dinsdag 4 maart om 16:30 uur. Hoop voor Israël.

  Rabbijn Shmuel Aharon Brodman (links) met zijn vader.

  Rabbijn Shmuel Aharon Brodman (links) met zijn vader.