• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Egyptische arts over de Palestijnse kwestie

  28 maart 2014

  Een Egyptische arts geeft zijn visie op het Israëlisch-Palestijnse conflict. Een opmerkelijk standpunt …

  Thema

  1 Reacties

  • mr Ronald Kitsz -  28 maart 2014 Inderdaad opmerkelijk, en moedig ook, om te melden dat weliswaar de Palestijnen lijden, maar niet door het optreden van de Israëli, maar door de handelwijze van Hamas. In de geschiedenis echter is het verkondigen van de waarheid in politiek complexe omstandigheden altijd moeilijk geweest. Gelukkig echter zijn er in de geschiedenis ook altijd mensen geweest die deze moed hadden. Het wordt tijd dat Hamas haar wapens gaat omsmeden tot ploegscharen en het land gaat bewerken zodat het vrucht draagt, in plaats van de eindeloos de bevolking te intimideren zodat het overleg met Israël welhaast vruchteloos moet blijven.

  Plaats een reactie