fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Israëlcursus: meld je ook aan!

  7 augustus 2014

  Het is inmiddels echt een begrip: de Israëlcursus van Christenen voor Israël. De drie succesvolle edities die we in de afgelopen twee jaar organiseerden krijgen komend najaar op veler verzoek een vervolg. In september, oktober en november verzamelen honderden geïnteresseerden zich weer in het Israëlcentrum in Nijkerk voor een serie van zes cursusdagen, waarop het thema Israël inspireert in dertien lezingen wordt uitgelicht. Bent u er ook bij?

  Reserveer

   

   

  Nieuwsgierig geworden, maar zit u nog wel met wat vragen? Lees dan snel verder voor alle info!

  Wat is de Israëlcursus?
  De Israëlcursus is een zesdaagse lezingenserie over het thema Israël inspireert. Iedere cursusdag bestaat uit twee lezingen van verschillende sprekers, met een bonuslezing op de laatste cursusdag. Het educatieve doel van de Israëlcursus is om mensen te informeren over de relevante ontwikkelingen in Israël en Bijbels onderwijs te geven over het Joodse volk en land. Bovendien zijn de bijeenkomsten van de Israëlcursus een mooie ontmoetingsplek voor christenen uit het hele land en brengt het Joden en christenen met elkaar in gesprek.

  Christenen voor Israël organiseert deze cursus vanuit de overtuiging dat Israël een speciale rol heeft in Gods handelen met deze wereld.

  Wie zijn de sprekers en wat zijn hun thema’s?
  De Israëlcursus biedt traditiegetrouw een keur aan sprekers met allerlei verschillende achtergronden. Kwamen er in het verleden bijvoorbeeld al een kunstenares, een kinderarts en een reisgids voorbij, ook voor de komende Israëlcursus staan er weer bijzondere sprekers op u te wachten. Onder meer Bijbelleraar Peter Steffens, de Arabisch-Israëlische predikant George Kazoura en Tweede Kamerlid Kees van der Staaij komen naar het Israëlcentrum.

  Elke lezing duurt anderhalf uur. Tussendoor is er een pauze, waarin u wordt verwend met gratis soep, koffie en thee. Op de zaterdagen duurt het programma van 10:30 tot 14:30 uur en op een doordeweekse cursusdag is dat van 17:00 tot 21:00 uur.

  Het volledige programma van de Israëlcursus vindt u hier!

  Wat zijn de deelnamekosten?
  U doet al mee aan de Israëlcursus voor maar €10,- per cursusdag. Meldt u zich in één keer aan voor de hele cursus, dan betaalt u slechts €50,- voor alle zes cursusdagen. Dat betekent bijna 20 uur studieplezier voor vijf tientjes!

  Ben je jonger dan 30 jaar? Dan krijg je van ons 50% korting op je deelname. Je betaalt dus maar €5,- per cursusdag en €25,- voor de hele cursus.

  Hoe en waar kan ik me aanmelden?
  Da’s heel eenvoudig: dat kan via de onderstaande knop!

  Reserveer

   

   

  Hoe nu verder?
  Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Daarmee is uw reservering compleet en definitief. In de bevestiging vindt u ook alle praktische informatie rondom de Israëlcursus. Zo kunt u goed voorbereid van start gaan aan!