fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus met ds. J. Koppelaar

  25 augustus 2014

  Na twee succesvolle edities in 2013 organiseerde Christenen voor Israël dit voorjaar opnieuw een Israëlcursus. In de maanden februari, maart en april vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Beleef Israël! vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

  ds. J. Koppelaar
  Ds. J. Koppelaar diende ruim achttien jaar de hersteld hervormde gemeente in Abbenbroek voordat hij eind vorig jaar naar Hoevelaken vertrok. De predikant spreekt vaak over de Bijbelse toekomstvisie voor Israël en de gemeente en weet daarmee een jong en oud publiek te boeien.

  Voor de Israëlcursus koos ds. Koppelaar voor het thema ‘De verlossing van Jeruzalem’.