fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Global Prayer Call 2015

  15 september 2014

  Op 27 januari 2015 is het 70 jaar geleden dat concentratiekamp Auschwitz werd bevrijd uit handen van de nazi’s. Precies 100 dagen later, op 8 mei, vieren we de bevrijding van heel Europa.

  De internationale beweging van Christenen voor Israël grijpt deze periode van 100 dagen aan om een wereldwijde gebedsoproep voor Israël en de volken af te kondigen: de Global Prayer Call 2015. Doet u mee aan deze wereldwijde oproep tot gebed? Hier vindt u meer informatie over uw mogelijkheden om actief te zijn voor deze bijzondere beweging.

  Bidden
  Het hoofdthema van deze beweging is gebed. We roepen christenen wereldwijd op om te bidden voor Israël en de volken. In onze speciale gebedsflyer geven we zeven handreikingen om vanuit de Bijbel te bidden voor het Joodse volk en uw eigen volk.

  Download de gebedsflyer


  Lezen
  Speciaal voor de Global Prayer Call schreef Harald Eckert, de voorzitter van de internationale beweging van Christenen voor Israël, het boek Israël, de volken en het dal van de beslissing. Een Nederlandse vertaling is voor €4,- verkrijgbaar in onze webshop.

  Bestel het boek (tijdelijk uitverkocht) Bestel het Engelstalige boek