• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Seminar met ds. Henk Poot over Zacharia

  Ds. Henk Poot - 18 december 2014

  18 december sloot ds. Henk Poot een driedelig seminar in Nijkerk af rond het thema “Hoop voor de toekomst, de boodschap van de profeet Zacharia.” Deze lezingen werden live uitgezonden via deze site. U kunt deze hier terugkijken.

  Bestel hier uw audio opname Wie is ds. Henk Poot?

  Thema

  Over de auteur

  1 Reacties

  • Ria Milhous -  09 december 2014 Beste Arjen. Je hebt zo nadrukkelijk gevraagd om een reactie te geven op deze avonden. Ik ben erg blij met deze uitzendingen aangezien ik Israël een warm hart toedraag en omdat ik in Goes (Zeeland) woon is het bijna onmogelijk om naar Nijkerk te komen. Ik doe dat wel eens op zaterdag als er twee lezingen zijn maar op een avond heen en weer is bijna 400 km en dan in donker dat is moeilijk voor mij. Ik heb nu het gevoel er toch bij te zijn en de informatie is heel leerzaam en geeft veel stof tot overdenken en verder studeren op de Bijbel. Hartelijk dank Ria Milhous

  Plaats een reactie