fbpx
 • Ds. Kees van Velzen en ds. Henk Poot
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Adventsbijeenkomst, ‘Blijde hoop voor Israël en de gemeente’

  Ds. Henk Poot - 15 december 2014

  Op zaterdag 13 december 2014 organiseerde Christenen voor Israël haar jaarlijkse adventbijeenkomst in het Israëlcentrum. Ds. Henk Poot en ds. Kees van Velzen spraken tijdens de bijeenkomst over het thema ‘Blijde hoop voor Israël en de gemeente’.

  In de adventsperiode wordt stilgestaan bij het naderende kerstfeest, waarin we Jezus’ komst in deze wereld vieren. Maar volgens de beide sprekers is het ook goed om stil te staan bij zijn naderende wederkomst, “waarvan we de voortekenen steeds sterker om ons heen mogen zien.” De bijeenkomst werd muzikaal ondersteund door Kees de Vreugd op piano.


  Over de auteur