• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Ondernemers

  Toespraak ds. Poot voor ondernemers

  Ds. Henk Poot - 1 december 2014

  Dominee Henk Poot sprak op 26 november voor ondernemers over het Bijbelse Hartland Judea en Samaria.
  Henk Poot is als Israëlpredikant verbonden aan Christenen voor Israël. Daarnaast is hij actief betrokken bij de organisatie Christian Friends of Israeli Communities (CFOIC). Deze organisatie zet zich in voor de ontwikkeling van Joodse leefgemeenschappen in Judea en Samaria, het Bijbelse Hartland. Door zijn vele contacten in Judea en Samaria raakte hij bevriend met veel inwoners in deze gebieden.
  Zijn toespraak kunt u hier terugzien.

  Over de auteur

  1 Reacties

  • Paula -  28 december 2015 Super. Je bent zo'n leuke, spontane meid. Ik volg je al vanaf macklpauieious en ik weet nog wel dat je overging op veracamilla.nl. Je bent voor mij altijd dat vrolijke, spontane meisje en eigenlijk zonder dat ik het doorhad was je ineens zo groot met je site. Heb ik echt respect voor! Je hebt hard gewerkt voor wat je allemaal heb bereikt. Dit filmpje inspireert mij, ik hoop dat ik ook ooit zo ver kom! Dank je.

  Plaats een reactie