fbpx
 • Politie en medisch personeel evacueren een van de slachtoffers die werden neergestoken in bus 40 in Tel Aviv. | Foto: Flash90 - Medics and Police evacuate an Israeli man after getting injured in a stabbing attack on the No. 40 Dan bus in Tel Aviv on January 21, 2015, At least 10 people have been injured Wednesday Morning in a stabbing attack on the No. 40 Dan bus in Tel Aviv, four victims are in the hospital in serious condition. Photo by Flash90
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Terreuraanslag met mes in bus Tel Aviv

  21 januari 2015

  Ten minste twaalf mensen raakten vanochtend gewond toen een 23-jarige Palestijn in buslijn 40 in Tel Aviv met een mes begon te steken. Vier slachtoffers zijn in ernstige toestand in het ziekenhuis opgenomen, onder wie de buschauffeur. Een detentiecentrumcommandant met drie collega’s die in de nabijheid waren, wisten de dader in zijn benen te schieten en namen hem gevangen.

  Een Arabische cartoon waarin deze terreurdaad wordt verheerlijkt. Op het bord staat 'bezet Tel Aviv'.

  Een Arabische cartoon waarin deze terreurdaad wordt verheerlijkt. Op het bord staat ‘bezet Tel Aviv’.

  Terwijl Israël geschokken reageert, haastten leiders van Hamas zich om deze terreurdaad te loven. Ook in Palestijnse media werd de terrorist geprezen.