fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus najaar 2014 met Zijne Excellentie Haim Divon

  24 februari 2015

  Na drie succesvolle edities in 2013 en voorjaar 2014 organiseerde Christenen voor Israël in het najaar van 2014 opnieuw een Israëlcursus. In de maanden september, oktober en november vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Inspirerend Israël vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

  Zijne Excellentie Haim Divon
  Haim Divon is sinds 2011 de ambassadeur van Israël in Nederland. Hij onderhoudt goede banden met Christenen voor Israël en geeft de aftrap van deze Israëlcursus met de vijf beste argumenten om Israël in het publieke debat mee te verdedigen.

  Voor de Israëlcursus koos Zijne Excellentie Haim Divon voor het thema ‘5 argumenten om Israël mee te verdedigen’.

  Hieronder vindt u de video’s die ambassadeur Zijne Excellentie Haim Divon vertoonde tijdens zijn lezing.

  Bestel hier de audiopnames

  1

  2

  3

  4

  Bestel hier de audiopnames

  5

  6

  7

  8

  (ter afsluiting van zijn sessie)

  Bestel hier de audiopnames