fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Handelsmissie naar Israël

  Teus den Otter - 3 maart 2015
  skyline tel aviv

  De skyline van Tel Aviv, waar veel multinationals zich hebben gevestigd vanwege Israëls uitmuntende ondernemersklimaat. | Foto: Alfred Muller

  De Kamer van Koophandel Nederland-Israël is bezig met het organiseren van een handelsmissie naar Israël.  Deze handelsmissie is niet gerelateerd aan een specifieke sector maar is meer gericht op het informeren en samenwerken, matchmaking tussen ondernemers en het promoten van nieuwe afzetmarkten, en marketing van nieuwe start-up initiatieven. Deelname: Een groep van minimaal 10 en maximaal 20 bedrijven. Data:  18 mei (aankomst) en 22 mei (vertrek). Graag voor 9 maart een mail sturen of u mee wilt gaan met deze reis.
  Aanmelden kan hier.

   

   

  Over de auteur