fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus najaar 2014 met Sieb Buiten

  23 maart 2015

  Na drie succesvolle edities in 2013 en voorjaar 2014 organiseerde Christenen voor Israël in het najaar van 2014 opnieuw een Israëlcursus. In de maanden september, oktober en november vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Inspirerend Israël vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

  Sieb Buiten
  Sieb Buiten is directeur van het Comité Gemeentehulp Israël (CGI). Hij is betrokken bij de steun aan Messiaans-Joodse gemeenten in Israël. In zijn lezing voor de Israëlcursus spreekt Sieb Buiten over recente ontwikkelingen binnen die gemeenten.

  Voor de Israëlcursus koos Sieb Buiten voor het thema ‘Messiaanse gemeenten in Israël’.