fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus najaar 2014 met George Kazoura

  6 april 2015

  Na drie succesvolle edities in 2013 en voorjaar 2014 organiseerde Christenen voor Israël in het najaar van 2014 opnieuw een Israëlcursus. In de maanden september, oktober en november vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Inspirerend Israël vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

  George Kazoura
  Dominee George Kazoura is Arabier, christen en woonachtig in Israël. Jaarlijks organiseert hij zomerkampen waar hij Arabische kinderen liefde voor Jezus èn voor het volk Israël meegeeft. Geen alledaagse combinatie. Kazoura vertelt u graag meer over zijn bijzondere levensverhaal en over hoe het is om als christen-Arabier in Israël te leven.

  Voor de Israëlcursus koos George Kazoura voor het thema ‘Hoe een Arabier Jezus lief kreeg’.