fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus najaar 2014 met Peter Steffens

  20 april 2015

  Na drie succesvolle edities in 2013 en voorjaar 2014 organiseerde Christenen voor Israël in het najaar van 2014 opnieuw een Israëlcursus. In de maanden september, oktober en november vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Inspirerend Israël vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

  Peter Steffens
  Johannes 10:16 heeft een enorm eschatologische betekenis die veel lezers ontgaat. Wanneer we over de ‘andere schapen’ lezen, dan passen we dat meestal onmiddellijk toe op onszelf en op de christelijke kerk. Maar doelde de Heere Jezus daar werkelijk op? Die vraag beantwoordt Bijbelleraar Peter Steffens tijdens de Israëlcursus.

  Voor de Israëlcursus koos Peter Steffens voor het thema ‘Wie zijn de andere schapen?’.