fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Expeditie Israël

  Contact & Route

  Locatie

  De tentoonstelling vindt plaats in Stadskerk de Wijngaard, Mr. P.J.Troelstraweg 147A in Leeuwarden
  Met de auto is het centrum gemakkelijk te bereiken. Vanaf de N31 neemt u de afslag Leeuwarden. U rijdt verder op de Harlingerstraatweg. Na ruim 2 kilometer, bij de rotonde neemt u de derde afslag naar de Valeriusstraat. Na 800 meter slaat u linksaf naar de P.J. Troelstraweg. U ziet Stadskerk de Wijngaard aan uw linkerhand. U kunt daarvoor parkeren. Bekijk deze kaart.

  De Wijngaard is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem bus 60, 66, 72, 73 of 154 (vanaf Leeuwarden NS-station r) en stap uit bij halte De Bontekoe. Vanaf daar is het nog 100 meter lopen.
  Contact
  Een vraag over de tentoonstelling? Mail ons dan op secretariaat@cvi.nl of bel ons: 033 24 588 24.

   

   

  Thema