fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Expeditie Israël

  Contact & Route

  Locatie
  De tentoonstelling vindt plaats in het Israëlcentrum aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk.

  Met de auto is het centrum gemakkelijk te bereiken. Vanaf de A28 neemt u afrit 8A Amersfoort Vathorst / Nijkerk-Zuid. Vanaf daar volgt u de bordjes ‘Israël-centrum’ volgens route zoals die hieronder is aangegeven. Bekijk deze kaart.

  Het Israëlcentrum is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem bus 101 (vanaf Nijkerk NS-station richting Amersfoort, of vanaf NS-station Amersfoort Schothorst richting Harderwijk) en stap uit bij halte Corlaer College. Vanaf daar is het nog 50 meter lopen naar het Israëlcentrum.

  Contact
  Een vraag over de tentoonstelling? Mail ons dan op secretariaat@cvi.nl of bel ons: 033 24 588 24.

   

   

  Thema