fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus najaar 2014 met Kees van Velzen

  2 mei 2015

  Na drie succesvolle edities in 2013 en voorjaar 2014 organiseerde Christenen voor Israël in het najaar van 2014 opnieuw een Israëlcursus. In de maanden september, oktober en november vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Inspirerend Israël vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

  Kees van Velzen
  Kees van Velzen was tussen 1992 en 2010 werkzaam voor de Evangelische Omroep. Als voorganger stond hij onder meer in Antwerpen en Lelystad. Kees van Velzen is tegenwoordig als spreker verbonden aan Christenen voor Israël. Wilt u hem eens uitnodigen in uw gemeente? Maak tijdens de Israëlcursus alvast kennis met deze boeiende spreker!

  Voor de Israëlcursus koos Kees van Velzen voor het thema ‘De missie van Israël en de kerk in deze wereld’.