fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus najaar 2014 met Rabbijn Binyomin Jacobs

  18 mei 2015

  Na drie succesvolle edities in 2013 en voorjaar 2014 organiseerde Christenen voor Israël in het najaar van 2014 opnieuw een Israëlcursus. In de maanden september, oktober en november vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Inspirerend Israël vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

  Rabbijn Binyomin Jacobs
  Rabbijn Binyomin Jacobs is opperrabbijn van Nederland. Regelmatig is hij te gast bij Christenen voor Israël en altijd weet hij zijn toehoorders te boeien. Tijdens de Israëlcursus legt rabbijn Jacobs aan de hand van een aantal teksten uit hoe Joden de Bijbel lezen.

  Voor de Israëlcursus koos Rabbijn Binyomin Jacobs voor het thema ‘Hoe lezen Joden de Bijbel?’.