fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus najaar 2014 met Wolfgang Kotek

  15 juni 2015

  Na drie succesvolle edities in 2013 en voorjaar 2014 organiseerde Christenen voor Israël in het najaar van 2014 opnieuw een Israëlcursus. In de maanden september, oktober en november vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Inspirerend Israël vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

  Wolfgang Kotek
  Wolfgang Kotek werd in 1930 geboren in Wuppertal, Duitsland. Daar maakte hij als achtjarig Joods jongetje de Kristallnacht mee. Deze gebeurtenis betekende het begin van een moeilijke periode voor Wolfgang en zijn familie. Ontdek tijdens de Israëlcursus hoe hij de Tweede Wereldoorlog wist te overleven.

  Voor de Israëlcursus koos Wolfgang Kotek voor het thema ‘Hoe de Kristallnacht mijn leven op z’n kop zette’.