fbpx
 • Grootmoeder Galia neemt afscheid van haar kleindochter Nastia die achterblijft in Oekraïne. - Foto: Koen Carlier
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Noodoproep: breng Nastia naar Israël

  Koen Carlier - 4 augustus 2015

  In mei kon u in onze krant Israël Aktueel lezen over het hartverscheurende afscheid van de Joodse Galia en Genadi die met hun zoon Igor naar Israël vertrokken. Maar hun andere zoon, Sergey, met zijn vrouw Nataliya en hun aan een spierziekte lijdende, vierjarige dochtertje Nastia bleven achter.

  Met Nastia gaat het niet goed. Ze is ernstig ziek geworden en ligt in het ziekenhuis in Vinnitsa. De doktoren in Oekraïne kunnen niets meer voor haar doen, maar in Israël is er een kans dat ze beter wordt. Dit wil de familie dolgraag proberen, maar om het zieke, bedlegerige meisje met het vliegtuig te vervoeren, is een kostbare aangelegenheid. Er moet een dokter mee en medische apparatuur.

  Eenmaal in Israël staan de Israëlische artsen klaar om haar direct na aankomst te behandelen. De tijd dringt en we willen Nastia graag helpen. Helpt u mee? Doneer dan online voor ‘Breng de Joden Thuis – alija Noorderland’ of stort uw gift op rekeningnummer NL38 ABNA 0529 310 252 van Christenen voor Israël onder vermelding van ‘Noorderland’.

  Inmiddels is Nastia naar Israël. U leest daarover in dit bericht. Toch zijn uw giften nog steeds nodig.

  Over de auteur