• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Tzahal 2015

  Tzahal 2015: Bekijk de video’s!

  30 oktober 2015

  Meer dan 2500 mensen genoten op 20 en 21 oktober van de spetterende Tzahal-concerten in Nederland. De Basiliek in Veenendaal en Bethel in Drachten waren het decor van een typisch Israëlisch feestje met veel zang en dans.

  Het concert in Veenendaal is gefilmd en de muziekvideo’s delen we graag met je, zodat we met z’n allen nog eens kunnen nagenieten! Hier alvast een voorproefje, binnenkort vind je hier meer video’s!

  Medley: Anachnu Bnei Ma’aminim, Heveinu Shalom Alechem en Masiach

  Shir La’amalot (Psalm 121)

  Vehi She’amda

  1 Reacties

  • Paul Henzen -  27 oktober 2015 Vanuit Rhenen bezocht ik met een Joodse buurman het fantastische concert in Veenendaal. Het was een warm bad zoveel vrienden van Israel te ontmoeten. Het repertoire was goed in balans en omvatte religieuze maar ook seculiere, oude en tevens moderne liedjes. We kijken na dit concert extra uit naar ons jaarlijkse bezoek aan Eretz Israel.

  Plaats een reactie