• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Ophitsing

  12 oktober 2015

  Bovenstaand filmpje laat zien welke ophitsing er plaatsvind in Palestijnse moskeeën. Een moslimgeestelijke in een moskee in Rafah in de Gazastrook roept zijn gehoor op om met messen in te steken op Joden in Israël.

  Thema

  Islamterreur

  2 Reacties

  • Marcel Janssens -  26 oktober 2016 Ik bestudeer de bijbel al 50 jen heb een eigen inzicht gekregen in de betekenis er van.En weet dat Israel een bijzondere rol speeld in de wereld geschiedenis.En dat het volk weer geleid wordt door een hogere macht.
  • Gerrie Westerhof -  13 oktober 2015 Dit is iets waar je toch de tegenstander de (duivel ) hoort schreeuwen . Zo intens wreed en gemeen, hoe kan een mens zich hier voor beschermen, dat is bijna onmogelijk. En hier zien we wat woorden doen. Laten wij goede woorden spreken tot Israel en elkaar, uit HET BOEK de Bijbel, Zijn Woorden !!!!!

  Plaats een reactie