• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Stilte …

  2 oktober 2015

  Tijdens zijn toespraak voor de Verenigde Naties sprak premier Netanyahu van Israël over de nucleaire overeenkomst met Iran die voor Israël levensgevaarlijk zal zijn. Iran heeft keer op keer duidelijk naar voren gebracht Israël te willen vernietigen. Maar ten aanzien van existentiële bedreigingen aan Israëls adres, lijkt de wereld en lijken wereldleiders te zwijgen. Als een morele uitdaging, liet Netanyahu tijdens zijn toespraak een stilte vallen. 45 seconden lang keek hij het publiek aan. Niemand sprak. Bekijk het indrukwekkende moment op de video.

  Thema

  iranVN

  3 Reacties

  • ern -  14 augustus 2017 Hadden we maar zulke LEIDERS !! Shalom Isreal !
  • ErikT -  03 oktober 2015 Spreken is zilver, zwijgen is goud. Hij spreekt van oorlog en geweld. Misschien als hij eindelijk zal zwijgen is er ruimte voor vrede.
  • Peter de Boer -  02 oktober 2015 Zeer indrukwekkend! Een groot leider!

  Plaats een reactie