• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Een welgemeend ‘Thank You’

  28 november 2015

  Al jaren is Christenen voor Israël ook betrokken bij de steun aan de Joodse gemeenschappen in Judea en Samaria. Via CFOIC mogen wij bijdragen aan kleine projecten in het Bijbelse hartland Judea en Samaria. Dat deze bijdragen worden gewaardeerd, blijkt wel uit het bovenstaande filmpje.

  Meer weten over onze steun aan het Bijbelse hartland? Kijk dan hier

  Thema

  hartland

  4 Reacties

  • ooginhetzeil -  30 november 2015 Beste Mr. ET , voor dat u verder gaat verzinnen toch nog maar even Bijbelstudie doen over de woorden en beloften van onze Schepper ,staat toch iets meer geschreven over wat er gebeurd als we zijn "oogappel" ten kwade aanraken ! Misschien zijn in uw ogen Hamas , Abbas en Ali Hosseini Khamenei wel de vredestichters van deze eeuw , in dat geval misschien handig om Arabisch of Iranees te studeren zodat u de werkelijke teksten van hun kunt lezen en verstaan ! ?
  • ET -  30 november 2015 De woorden en beloftes van onze Schepper gaan over vrede en rechtvaardigheid. Beide zijn in de bezette gebieden niet te vinden. Dat is geen verzinsel!
  • ooginhetzeil -  29 november 2015 Schijnt niet bij een ieder bekend te zijn dat verkeerstekens boven verkeersregels gingen ! ? Zo gaan ook woorden en beloftes van onze Schepper ver voor op allerlei menselijke verzinsels mag je aannemen !
  • ET -  28 november 2015 Steun aan de joodse gemeenschappen in Judea en Samaria klinkt natuurlijk heel nobel en heel christelijk. Maar het is het niet. Het is helpen bij het in stand houden van een illegale situatie. Het maakt CvI medeplichtig aan de bezetting en de gewelddadige onderdrukking van het Palestijnse volk.

  Plaats een reactie