• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Tzahal 2015

  Tzahal 2015: Nieuwe video’s openbaar.

  7 november 2015

  Meer dan 2500 mensen genoten op 20 en 21 oktober van de spetterende Tzahal-concerten in Nederland. De Basiliek in Veenendaal en Bethel in Drachten waren het decor van een typisch Israëlisch feestje met veel zang en dans.

  Het concert in Veenendaal is gefilmd en de muziekvideo’s delen we graag met je, zodat we met z’n allen nog eens kunnen nagenieten! Hier weer een aantal, binnenkort vind je hier meer video’s!

  NADLIEK BEJACHAD NER (LIGHT A CANDLE)

  Een aantal oude bekende liederen: KOL HA’OLAM KULO, ADON OLAM, HALEVAI

  1 Reacties

  • Thijs van Vreden -  22 oktober 2016 Goedemiddag, deze is echt prachtig geworden, net als die vorige uit 2011. Weet iemand of deze nog op dvd wordt gezet of alleen op Youtube filmpjes gepost? Mijn broer is hierbij geweest. Groetjes en Gods onmisbare Zegen voor jullie en voor Yisrael

  Plaats een reactie