• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Vermomde Jodenhaat

  12 november 2015

  Gisteren stond er een heel klein berichtje in het Nederlands Dagblad onder het kopje “weinig protest tegen betaling Palestijnen”.

  Dan lees je even verder en wat blijkt, dat het betalen van Palestijnse terroristen die in koele bloede Joden in Israël ombrengen en daarna vanuit Nederlandse en Europese potjes betaald worden voor hun daden. Dit alles via de Palestijnse Autoriteit en bijna door alle Europese landen wordt toegestaan.

  Koenders krijgt binnen Europa niet de handen op elkaar om de Palestijnse Autoriteit te dwingen hier van af te zien. Terwijl er vorig jaar met een overgrote meerderheid in de Tweede Kamer was afgesproken dat Nederland hier niet aan mee wilde werken. Koenders heeft dat kennelijk aangekaart bij zijn collega’s van Buitenlandse Zaken van de Europese Gemeenschap.

  “Het Nederlandse en Europese belastinggeld mag kennelijk gebruikt worden om geweld tegen Joden verder aan te moedigen.”

  Dan denk ik hoe zou dat nu gegaan zijn? Ik vrees dat onder deze collega’s van Buitenlandse Zaken en hun ambtenaren niet alleen een anti-Israëlsfeer hangt, maar ook dat er in andere bewoordingen onder hen gesproken wordt over het geweld tegen Joden.

  Bid dat Europese leiders zullen inzien waarvoor hulpgeld uit de EU voor wordt ingezet en dat ze zich krachtig maken om de sponsoring van terreur tegen te gaan.Meer gebedspunten Het wordt steeds normaler om geweld tegen Joden in en buiten Israël gewoon te gaan vinden. Het Nederlandse en Europese belastinggeld mag kennelijk gebruikt worden om geweld tegen Joden verder aan te moedigen.

  Onbegrijpelijk en schokkend. Aan de zeventig miljoen die vanuit Nederland rechtstreeks naar de Palestijnse Autoriteit gaat en dan nog de honderden miljoenen via Europa wordt kennelijk geen enkele voorwaarde verbonden. Het mag gewoon belanden in de zakken van terroristen die onschuldige Joodse burgers in Israël ombrengen.

  Het lijkt er steeds meer op dat de geschiedenis zich herhaalt, en wie zal zijn mond opendoen?

  Over de auteur

  6 Reacties

  • svanhoeve -  25 november 2015 Zie Heer met welk een grondige haat ze mij haten,verzucht Israel in haar psalmenen weer komt deze haat uit onze kerken met de pkn voorop Maar spoedig zal heel Israel uitvolle borst zingen;Psalm 85:1 naar de berijming vanPetrusDateen en dan tot slot Psalm 150 Ja men hoort der vromen tent reedsgalmen En de kerken maar denken dat ze nu Israel zijn Wat zal hun lot zijn,Maar Israel zal bestaan tot in eeuwigheid met als garantie;Gods trouw aanIsrael, maar Gods genade voor dezeheidenwereld duurt slechts tot de wederkomst des Heeren
  • Susan -  20 november 2015 Ik stuur altijd dergelijke belangrijke berichten door opdat het door iedereen kan worden gelezen. Ik sta achter het Joodse volk en Christenen voor Israel.
  • Michael Jacobs -  13 november 2015 Ik denk dat u zoals velen met u niet het grotere plaatje ziet. De Arabieren dwingen de betalingen af. Zij dreigen niet alleen met het olie-wapen maar ook met aanslagen. Door terreur jegens de Joden te financieren en toe te laten hopen de volkeren van Europa zélf met rust gelaten te worden - net als toen, tijdens WOII. Zij beschouwen Joden en dus ook zichzelf nog steeds niet als volwaardige mensen.
  • Wim Blok -  12 november 2015 Israël komt helemaal alleen te staan, werelds gezien. Ondanks de weerzinwekkende daden van de moslims overal in de wereld, wordt deze ideologie of althans de volgelingen overal in de wereld ontvangen en krijgen toegang in onze vredelievende samenleving. Israël die recht heeft op het land en nota bene het gekocht en betaald heeft are voor are wordt op alle fronten aangevallen. Al meer dan tweeduizend jaar wordt het volk van onze Here Jezus vervolgd, vermoord bijna uitgeroeid. Maar het zal worden als het zand der zee. Jezus zegt weest niet bevreesd, ik kom spoedig. En dat hoop ik ook spoedig want dan zal de wereld zien wie ze in feite vervolgd hebben. broeders en zuster wij hebben een levende God, houdt hoop en moed.
  • Esther -  12 november 2015 Dit maakt me woedend!!! Hoewel precies uitkomt wat in de profetien is voorspeld; dat europa mee zal doen om te proberen het Lam tegen te houden om in Israel als Koning te regeren bij Zijn terugkomst. Laat alle echte Christenen hun gebeden, geld en tijd gebruiken om Het uitverkoren volk te steunen
  • Florianne Vogels-Voskamp -  12 november 2015 Waarom hoor ik nooit dat de SGP hier tegenin gaat? Het is toch te gek voor woorden dat dit zomaar toegestaan wordt? Je hoort niemand te betalen om iemand te doden. In geen enkel land, niet alleen tegen Israël. En zeker niet met belastinggeld.

  Plaats een reactie