fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus met Orna Gabay

  11 januari 2016

  Orna Gabay
  De enthousiaste Orna Gabay werd geboren in Israël, maar de liefde bracht haar naar Nederland. Sinds een paar jaar woont ze met haar gezin weer in Israël. Nog regelmatig komt ze terug naar Nederland, voor het leiden van workshops Israëlisch volksdansen en het geven van lezingen. Voor de Israëlcursus vertelt Ornah hoe de gemiddelde Israëli de wereldwijd verspreide eenzijdig negatieve berichtgeving over hun land duidt. Orna wil op een positieve manier iets tegenover al die goedkope Israëlkritiek zetten en doet dat onder meer door het zingen van Psalmen en Joodse volksliedjes.

  Voor de Israëlcursus koos Orna Gabay voor het thema ‘Israël, een land onder vuur: de waarheid op tafel’.