fbpx
  • Israëlnieuws via Whatsapp

  • Video

    Video Israëlcursus met Rabbijn S. Katz

    25 januari 2016

    Rabbijn Shmuel Katz is een veelzijdig man: hij is secretaris van het rabbinaat van de Joodse gemeente Amsterdam, pastoraal werker voor de Joodse Gemeente Amsterdam, drijvende kracht achter de hulporganisatie stichting Zikna en rabbijn in de Gerard Dousynagoge, de oudste van de bij de Joodse gemeente Amsterdam aangesloten gebedshuizen. Tijdens de Israëlcursus brengt rabbijn Katz een programma met de mooiste liedjes en verhalen rond de Hoge Feestdagen in het jodendom: onder andere Grote Verzoendag en het Loofhuttenfeest. Hij brengt ook twee muzikanten mee, dus het belooft een muzikale avond te worden!

    Voor de Israëlcursus koos Rabbijn S. Katz voor het thema ‘Liedjes en verhalen rond de Hoge Feestdagen’.