• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus met Rabbijn Yanki Jacobs

  16 mei 2016

  Rabbijn Yanki Jacobs
  Rabbijn Yanki Jacobs uit Amsterdam is betrokken bij de internationale studentenbeweging Chabad on Campus en is Rabbijn op de Zuidas. Daarnaast is hij voorzitter van de stichting Vrienden van Ben Zion, waar joden en christenen samen werken aan een betere toekomst voor Israëlische kinderen. Voor de Israëlcursus gaat rabbijn Jacobs in op het Chanoekafeest, dat begin december weer wordt gevierd. Wat is de betekenis en achtergrond van dit feest en wat is de actuele relevantie?

  Voor de Israëlcursus koos Rabbijn Yanki Jacobs voor het thema ‘Chanoeka: tussen duisternis en licht’.

  1 Reacties

  • elisabeth=elisabeth -  19 augustus 2016 Israël het Uitverkoren Volk van Vader God, Zijn Volk, de christenen dachten die Uit verkorenschap over te nemen,maar het Joodse Volk zal blijvend zijn, de Here Jezus Christus yeshua is God Zelf,God kwam zelf naar de aarde naar die duistere hel van de satan,Gods Woord kwam via de Zoon,de Heilige Drie Eenheid,de Heilige Geest is het Woord van God,ieder die Gods Lam zal aannemen Zal gered worden uit de duisternis,God wil geen offers van Dieren,die zijn waardeloos bij God JHWH, God gaf Zelf Zijn Oferlam in Yeshua.zonder Yeshua ben je Verloren.je gebeden zijn waardeloos geworden.

  Plaats een reactie