• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Uitgelicht! over de koers van het CDA

  17 juni 2016

  Op donderdag 16 juni besteedde het Family7-programma Uitgelicht! aandacht aan de koerswijziging van het CDA om in de Tweede Kamer mee te stemmen met anti-Israëlmoties en hier zelf (mede-)indiener van te zijn. Christenen voor Israël-directeur Roger van Oordt werd hiervoor geïnterviewd. Bekijkt u hier de uitzending terug.

  4 Reacties

  • parthen -  08 maart 2017 Christen voor Israel doet alsof dat het een christelijke organizatie is maar het is een Joodse stichting die alleen Israel tegenwoordig en Het meeste reklaames over Israel maakt! Een echte christelijke instantie die zogenaamd vrede in de wereld wil en wenst zal onpartijdig aan iedereen moeten steunen en NIET alleen Israel!
  • Rolf -  03 maart 2017 Zeg wat je doet en doe wat je zegt, kom je belofte na. land voor vrede, land is weg (gaza) vrede is nooit gekomen. wanneer zullen we als land/politiek de palestijnen eens aan die belofte houden voordat ze allerlei subsidie ontvangen?
  • Simon -  03 oktober 2016 Zoals Adam gevraagd werd; Heb je van die boom gegeten Zo zal de kerken gevraagd worden Wat hebben jullie met Mijn volk maar ook met Mijn land gedaan en alleen aleenvoudig kerkgangerhet feit dat ze Gods land willen verdelen zal het cda maar ook het gros van de kerken Gods oordeel opleveren Simon
  • Elisabeth Wittering -  25 juni 2016 Als de CDA deze cours blijft varen, dan kan ik als Christen voor Israel, niet meer op de CDA stemmen. Met Vriendelijke groet, Elisabeth Wittering

  Plaats een reactie