• Een muziekles in Israël - Foto: CvI
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Holland-Koor

  Holland-Koor sponsort Israëlisch conservatorium

  Het Holland-Koor steunt het conservatorium (vergelijkbaar met wat bij ons de muziekschool is) in Kiryat Yam.

  Kiryat Yam is een plaats in Israël met zo’n 45.000 inwoners, gelegen tussen Haifa en Tel Aviv. De meeste inwoners zijn Joden uit de voormalige Sovjet-Unie en Ethiopië. De werkloosheid in Kiryat Yam is hoog. Ouders zijn niet in staat om hun kinderen muziekonderwijs te laten volgen. De contributie voor de muzieklessen aan het conservatorium bedraagt ongeveer tien euro per maand. De muziekinstrumenten krijgen de leerlingen in bruikleen.

  Het conservatorium wil nu een leslokaal inrichten met computers ter ondersteuning van de muzieklessen. Om de kosten voor de aanschaf van deze computers en de bijbehorende software te bekostigen, gaat het Holland-Koor dit project van harte financieel steunen.

  Het Holland-Koor steunt het conservatorium (vergelijkbaar met wat bij ons de muziekschool is) in Kiryat Yam.

  Kiryat Yam is een plaats in Israël met zo’n 45.000 inwoners, gelegen tussen Haifa en Tel Aviv. De meeste inwoners zijn Joden uit de voormalige Sovjet-Unie en Ethiopië. De werkloosheid in Kiryat Yam is hoog. Ouders zijn niet in staat om hun kinderen muziekonderwijs te laten volgen. De contributie voor de muzieklessen aan het conservatorium bedraagt ongeveer tien euro per maand. De muziekinstrumenten krijgen de leerlingen in bruikleen.

  Het conservatorium wilde een leslokaal inrichten met computers ter ondersteuning van de muzieklessen. Om de kosten voor de aanschaf van deze computers en de bijbehorende software te bekostigen, heeft het Holland-Koor dit project van harte financieel gesteund.

  Thema

  holland-koor