Activiteiten

Cursussen Bijbels Hebreeuws

9 januari 2017

In februari start weer een cursus Bijbels Hebreeuws voor beginners in het Israëlcentrum, gegeven door Kees de Vreugd.

Deze cursus is een kennismaking met de eerste beginselen van het klassieke Hebreeuws, de taal waarin het grootste deel van het Oude Testament oorspronkelijk is geschreven. We beginnen uiteraard met het leren van het alefbeet. Vervolgens gaan we aan de hand van het lezen van stukjes tekst ons de taal eigen maken. De cursussen vinden plaats in het Israëlcentrum, Patroonstraat 1, Nijkerk van 20.00 – 21.45 uur.

Data: 21 februari, 14 en 28 maart, 11 april, 2, 16 en 30 mei en 13 juni.
Kosten: 105 euro (inclusief lesmateriaal)
Opgave: uiterlijk 7 februari via het formulier hieronder

Ook is het nog mogelijk om aan te schuiven bij de cursus Bijbels Hebreeuws voor gevorderden. De komende data zijn 17 en 31 januari, 14 en 28 februari, 21 maart, 4 en 18 april, 9 en 23 mei. De kosten om hierbij aan te schuiven zijn: 100 euro. Aanmelden kan alleen per e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thema