Activiteiten

Bijbelstudieweekend met Henk Binnendijk

2 maart 2017

Ben je tussen de 20 en 45 jaar oud? Dan ben je van harte welkom van 19-21 mei 2017 op het Bijbelstudieweekend met Henk Binnendijk!

Het wordt weer een weekend vol boeiende Bijbelstudies van Henk Binnendijk. Daarnaast zullen er 3 gastsprekers komen: rabbijn Binyomin Jacobs, ds. Kees van Velzen en ds. Willem Glashouwer. Rabbijn Jacobs is Opperrabbijn in Nederland, vorig jaar gaf hij ook een lezing. Willem Glashouwer is president van Christians for Israel International en spreekt wereldwijd over Gods plan met Israël. En Kees van Velzen was vroeger hoofd Nazorg bij de EO en geeft tegenwoordig talloze lezingen in het hele land.  Naast alle lezingen is er natuurlijk ook tijd voor lofprijzing, gezelligheid, maaltijden, kampvuur en meer!

Klik hier voor meer informatie of aanmelden!

Thema