Holland-Koor

Holland-Koor geeft in juni drie concerten

16 mei 2017

Op 10, 17 en 24 juni geeft het Holland-Koor regio-concerten ter afsluiting van haar zangseizoen 2016-2017. Aanvang: 17.00 uur.

De muzikale leiding van Het Holland-Koor is in handen van dirigent Jan Quintus Zwart, bijgestaan door Noortje van Middelkoop (panfluit) en Ronald IJmker (orgel). Ds. Kees van Velzen is onze spreker.

De toegang tot het concert is vrij, wel is er een collecte voor het nieuwe project Sulamot in Israël. U bent van harte welkom!

Het Holland-Koor is met ongeveer 700 leden het grootste christelijke koor in Nederland en misschien ook wel van Europa. Het voornaamste doel van het koor is om te zingen tot eer van God en het bemoedigen van het Joodse volk.

De repetities van het Holland-Koor zijn eens in de drie weken in Voorthuizen, Goes en Hoogeveen. De koorleden komen uit het hele land. Misschien dat u door dit concert enthousiast wordt om mee te doen in deze ‘zangfamilie’, hartelijk welkom om eens een repetitie op zaterdag mee te maken:

– in het kerkelijk centrum Bethabara, Van den Berglaan 79 in Voorthuizen ,
– in de Oosterkerk aan de Leeuweriklaan 35 in Hoogeveen of
– in de Maranathakerk, aan de Bergweg 43a in Goes.

De repetitie is van 10.00 uur tot 13.00 uur.

In het verleden heeft het Holland-Koor reizen gemaakt naar landen als Canada, Amerika, Duitsland, Engeland, Schotland, Noorwegen en Tsjechië. Israël is natuurlijk meerdere malen bezocht, het laatst in oktober 2015. Een deel van het koor heeft in 2007 een concertreis door Zuid-Afrika gemaakt. In 2017 zal een groot deel van het Holland-Koor in Londen optreden tijdens de Balfour-herdenking herdenking en in 2018 staat weer een reis naar Israel op het programma. Er zijn meerdere cd’s van het Holland-Koor verschenen.

Thema

holland-koor