Activiteiten

Zomertentoonstelling Nijkerk van start!

2 mei 2017

Jeruzalem is de meest besproken stad op aarde. Voor veel mensen die in Jeruzalem op bezoek zijn, voelt het een beetje als thuiskomen. De Bijbel schrijft er honderden keren over, en de Here Jezus is er gestorven, begraven en weer opgestaan. Ook nu nog is de stad elke dag in het nieuws. Wat is er toch aan de hand met die stad Jeruzalem?

Tentoonstelling over Jeruzalem
Van 1 mei tot en met 31 augustus bent u welkom in het Israëlcentrum, voor de prachtige tentoonstelling ‘Jubeljaar in Jeruzalem’. Een beleving voor jong en oud. Een spannende ontdekkingstocht door de lange en bewogen geschiedenis van deze stad.

Praktische informatie
Openingstijden: Dagelijks geopend (behalve op zondag) van 10.00 tot 16.00 uur.
Toegang is gratis, incl. koffie of thee. Bezoekers krijgen gratis de glossy Jeruzalem ter waarde van € 7,50 cadeau.
Israëlcentrum, Patroonstraat 1 in Nijkerk (A28, afrit 9 richting Nijkerk, bij de stoplichten rechts)

Thema