• - Foto: Christopher Furlong
Reizen

Internationale Auschwitzreis 2018

30 januari 2018

Van 9-14 april reist Christians for Israel International opnieuw met een internationale groep deelnemers naar Auschwitz om daar deel te nemen aan de Mars van de Levenden om zo onze solidariteit met het Joodse volk te laten zien.

Het doel van deze reis is tweeledig: we willen ter plaatse leren begrijpen van het onnoemelijke lijden van het Joodse volk tijdens de Holocaust; en willen een statement aan de wereld maken: “Dit nooit weer!”
Dit middels de speciale herdenkingsmars, de ‘March of the Living’ met overlevenden van de Shoah, internationale hoogwaardigheidsbekleders en vele duizenden (ook veel jonge) mensen uit alle werelddelen.

praktische informatie

Vanwege onze internationale groep, en diverse gidsen, is redelijke beheersing van de Engelse taal belangrijk.
Prijs: 790 euro
Toeslag éénpersoonskamer: 100 euro
Reisleider: Jos van Westing
Inbegrepen in de prijs: Alle maaltijden zijn inbegrepen, vanaf het diner in het hotel op donderdagavond tot en met het ontbijt op dinsdagmorgen. Vlucht met KLM inclusief alle belastingen en toeslagen. 5 overnachtingen op basis van halfpension in Hotel Olecki in Oświęcim. Lunch(pakket) op 21 t/m 24 april. Engelssprekende gidsen in Krakau, en in de kampen Auschwitz en Birkenau. Alle entreegelden zoals genoemd in dit programma. Deelname aan de March of the Living
Niet inbegrepen in de prijs: Persoonlijke uitgaven en reis en annuleringsverzekeringen

Voor een gedetailleerd programma van de reis en opgave, kijkt u op de website van onze touroperator, Relireizen

GA NAAR RELIREIZEN

Plaats een reactie