fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Steun Israël

  Tot in de verste uithoeken

  18 januari 2018

  Op dit moment bezoeken Nataliya en Loeba, twee plaatselijke medewerksters van Koen Carlier voor Breng de Joden thuis in Oekraïne, afgelegen dorpjes waar ze voedselpakketten uitdelen en oudere Joodse dames bezoeken. In deze korte video heet deze oudere dame Nataliya welkom. “Kom alsjeblieft binnen, het is te koud om buiten te blijven.”
  “Dat zullen we doen, we hebben een voedselpakket voor u meegenomen als cadeau”, antwoordt Nataliya. Hierop bedankt de dame Nataliya hartelijk. Veel ouderen reageerden emotioneel op het bezoek en de ontvangst van een voedselpakket.

  logo breng de joden thuisDeze winter hopen we nog zesduizend voedselpakketten uit te delen, maar de middelen hiervoor zijn nog niet allemaal binnen. Helpt u mee?