fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Het dierenziekenhuis

  Joanne Nihom - 30 april 2018

  Het Wildlife Hospital in Ramat Gan, vlak bij Tel Aviv, verzorgt en probeert zieke en gewonde wilde dieren te genezen.

  “Of het nu schildpadden, kleine of grote vogels, wilde zwijnen, kameleons of gazelles zijn, alle dieren krijgen dezelfde liefdevolle behandeling,” vertelt Ariela Rosenzwieg Bueler, dierenarts in het ziekenhuis. “Ik ben nu een gazelle aan het behandelen die gebeten is door een slang.”

  “Het belangrijkste doel van ons ziekenhuis is om de dieren na genezing weer vrij te laten in de natuur,” vertelt dierenarts Alesandra Carmimeo. “Per jaar worden in dit bijzondere ziekenhuis duizenden dieren behandeld en dat aantal groeit doordat mensen zich bewuster zijn van de natuur: als ze een ziek dier ergens zien liggen, willen ze het helpen en nemen ze contact met ons op.”

  Bekijk onderstaand filmpje om een kijkje te nemen in het Wildlife Hospital:

  Over de auteur