• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Henk Binnendijk spreekt op Opwekking over ‘Wat heeft God met Israël?’

  3 mei 2018

  Van 18 tot 21 mei vindt in Biddinghuizen de jaarlijkse Opwekking Pinksterconferentie plaats met het thema: ‘One Way – leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest’. Tienduizenden christenen weten elk jaar feilloos de weg te vinden naar het terrein vlakbij Walibi in de Flevopolder. Dit jaar heeft Opwekking een extra feestelijk karakter: in het hoofdprogramma wordt ruimschoots aandacht besteed aan het zeventigjarig bestaan van Israël!

  Op zaterdagavond om 22 uur spreekt Henk Binnendijk in het late-night seminar in de grote samenkomsttent over het thema “Wat heeft God met Israël?”. Henk Binnendijk was jarenlang het gezicht van de Evangelische Omroep, en heeft een grote liefde voor het Joodse volk. Veel christenen voelen zich verbonden met Israël, terwijl anderen er juist niets mee lijken te hebben. Maar veel belangrijker is de vraag: wat heeft God met Israël? Daarop geeft Henk Binnendijk antwoord. Dit seminar is onderdeel van een feestelijke viering voor 70 jaar Israël. De muziek wordt verzorgd door Erik en Tanja Lagerström.

  Wat nog meer?

  Verder geeft Jacob Keegstra een seminar op zondag om 18.00 uur over het thema: Het koninkrijk van God en de rol van Israël daarin. En Christenen voor Israël is uiteraard present op de Mission boulevard met een echte Jerusalem-experience! Overige sprekers op Opwekking zijn onder meer: Kees Goedhart, Martin Koornstra en Henk Stoorvogel.

  Aanmelden voor Opwekking?

  Mis het niet! Aanmelden voor kamperen kan nu nog! Klik op deze link of op onderstaande afbeelding.

  Thema