• - Foto: H.J.A. Heuvelman
Holland-Koor

Welkom bij het Holland-Koor

Welkom op de website van het Holland-Koor. Het koor repeteert op diverse zaterdagen in Goes, Hoogeveen en Voorthuizen. Kijk in de agenda voor de actuele data en adresgegevens. Op elke repetitie bent u van harte welkom Onze gastvrouwen ontvangen u en maken u wegwijs. De koffie staat klaar!

Het Holland-Koor is één grote groep van vrienden en vriendinnen uit heel Nederland, die elkaar enthousiast ontmoet op de koorrepetities, die eenmaal per 3 à 4 weken op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur worden gehouden in Voorthuizen, Goes of Hoogeveen. Uit alle kerken en kringen. Omdat zij houden van Israël en zingen voor de God van Israël, de Vader van onze Here Jezus Christus die ons onlosmakelijk met Israël verbond.

Thema

holland-koor