fbpx
 • Dirigent Jan Quintus Zwart - Foto: Fotografie Gertenbach
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Holland-Koor

  Nieuws van het Holland-Koor

  2 januari 2019

  25-jarig jubileum van Jan Quintus Zwart als dirigent van het Holland-Koor
  Tijdens het slotconcert op 8 december 2018 in de Joriskerk Amersfoort kreeg Jan Quintus Zwart namens alle koorleden een cheque van € 1.000,- overhandigd ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als dirigent van het Holland-Koor en als ambassadeur van Christenen voor Israël. Een prachtig bedrag wat hij zijn vrouw Berna zullen deze gaan gebruiken voor een reis naar Israël. In 2019, tijdens het Doelenconcert op 26 oktober zal hij zijn 35-jarig dirigentenjubileum vieren.

  Frans de Lange nieuwe voorzitter van het Holland-Koor
  Met ingang van 1 januari 2019 zal Frans de Lange de rol van voorzitter vervullen van het Holland-Koor. Frans is oud-burgemeester van Elburg en thans directeur van het evangelisatieplatform GlobalRize (www.globalrize.nl). Daarnaast is hij lid van het bestuur van Christenen voor Israël.

  Thema

  holland-koor