fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Het dagelijkse leven van Jeruzalem in een treffende fotoreportage

  Joanne Nihom - 1 maart 2019

  De zesentwintigjarige Yaakov Daniel Margol is opgegroeid in een religieus gezin met vijf zonen. Zijn ouders maakten meer dan dertig jaar geleden alija. Na de middelbare school volgde het leger en daarna reisde Yaakov een half jaar door Centraal-Amerika. 

  Fotografie is zijn passie. “Het geeft me een geweldig gevoel om met mijn camera de straat op te gaan en de verschillende werelden om mij heen vast te leggen. Ieder individu heeft zijn/haar eigen verhaal. Bij het nemen van een foto voelt het alsof ik even in zijn/haar leven mag kijken, een verhaal zonder woorden. Ik zoek het goede in alles en iedereen en ben dankbaar voor het leven en de gaven die G’d me heeft gegeven.”

  Contactinformatie Yaakov: +972-547701074, yaakovdaniel77@gmail.com

  Bekijk hieronder een prachtige fotoserie van Yaakov in Jeruzalem:

  Thema

  Over de auteur