fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Een ontmoeting met een Russische schilderes

  Joanne Nihom - 23 april 2019

  Inna Gorokhod komt oorspronkelijk uit St. Petersburg en verhuisde een jaar geleden naar Israël. 

  “Kunst is voor mij geen hobby, het is mijn leven. Het brengt het beste in mij naar boven. Mijn hele leven is er mee verweven. Mijn moeder is interieurontwerpster en toen ik klein was, zag ik haar aan het werk aan verschillende projecten; haar enthousiasme was aanstekelijk. Op school schilderde ik vrijwel iedere avond. Op de kunstacademie leerde ik kunst lief te hebben en vooral niet bang te zijn om me te uiten. Mijn leraren ben ik nog steeds heel dankbaar. Ik studeerde af aan de University of Technology and Design, waar meer nadruk lag op huidige trends in de kunst. Schilderen en tekenen zijn mijn lust en mijn leven. Toen ik naar Israël verhuisde, werd mijn werk anders. Rijkere kleuren en andere vormen. Het leven is ook anders hier en ik voel me vrolijk, dat uit zich in mijn werk.”

  Gorokhod.ART (@gorokhod.art) • Instagram photos and videos

  Thema

  Over de auteur