fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Joodse school Cheider zoekt leraren

  7 juni 2019

  De orthodox-Joodse school het Cheider in Amsterdam Buitenveldert is dringend op zoek naar twee fulltime leraren voor de midden- en bovenbouw. Heb je een pabo-diploma en relevante ervaring, heb je affiniteit met de Joodse gemeenschap en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

  De school

  De Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider is een kleinschalige Joodse basisschool in Amsterdam. Het is de enige orthodox-Joodse school in Nederland. De kinderen krijgen naast reguliere vakken ook Joods onderwijs. Het Joodse onderwijs wordt gegeven door vakleraren voor de Joodse vakken.

  De functie

  De school is dringend op zoek naar twee leraren basisonderwijs. Het betreft een functie voor een combinatiegroep midden- of bovenbouw. Als je niet in het bezit bent van een een Daltoncertificaat, wordt er een opleiding intern aangeboden.

  Het dienstverband

  Het betreft een voltijd dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Maar ook als je niet voltijd beschikbaar bent, mag je solliciteren.

  Belangstelling? Stuur je motivatie en cv dan naar secretariaat@cheider.nl

  Thema