fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Een Nederlandse fietsverkoper ontmoet u graag in Tel Aviv

  Joanne Nihom - 1 augustus 2019

  Wim Middelbos uit Hoogeveen woont sinds 2009 in Israël en na jaren in de hightech te hebben gewerkt, maakte hij de overstap naar de fietsbranche.

  ‘Ik had genoeg van de snelle hightech wereld. Fietsen is altijd mijn passie geweest, meer dan bij een gemiddelde Nederlander, en via via kwam ik in contact met de eigenaar van Starbikes in Tel Aviv. Hij wilde er wel zo’n fanatieke Nederlander bij. We werken nu al drie jaar samen. Ik ben hoofd technische dienst. We verhuren en verkopen fietsen.

  Onze winkel ligt aan het Hayarkon park. Voor mensen die fietsen huren is dat reuze handig, die kunnen zo het park in fietsen. We verkopen onder andere mountainbikes, racefietsen, citybikes en single speed bikes. Voor de verhuur hebben we zo’n vijftig fietsen.

  ‘Het leukst vind ik als er Nederlanders binnenlopen.’

  Verder verkopen we alles wat met een fiets te maken heeft, zoals helmen, zadels, sloten, fietslichten, wielen, banden, derailleurs, pedalen, tandwielen en remmen. In onze winkel is een koffie- en bierbar met broodjes en allerlei snacks. Iedereen is welkom, maar het leukst vind ik als er Nederlanders binnenlopen. Jullie zijn van harte welkom.’

  Adres:  Starbikes, Ramat ha’chayal, Tel Aviv naast Hayarkon park
  Zondag tot en met maandag open van 08:30 tot 19:00 en op vrijdag en zaterdag van 08:30 tot 16:00.
  Website: starbikes.co.il

  Thema

  Over de auteur