fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Huismussen zien? Kom naar Israël!

  Joanne Nihom - 23 september 2019

  Volgens internetgegevens broeden er in Nederland naar schatting zeshonderdduizend tot een miljoen paar huismussen. Maar sinds een aantal jaren gaat de stand van deze vriendelijke kleine vogel fors achteruit. Vanaf de jaren zeventig is het aantal huismussen zelfs gehalveerd…

  Dus wilt u huismussen zien, in grote getale, kom dan naar Israël. Behalve dat het hier zo warm is dat de mussen van het dak vallen, doet de huismus het hier reuze goed. Een kleine impressie vanuit het noorden van Israël.

  De Mus

  Tjielp tjielp – tjielp tjielp tjielp
  tjielp tjielp tjielp – tjielp tjielp
  tjielp tjielp tjielp tjielp tjielp tjielp
  tjielp tjielp tjielp
  Tjielp

  Jan Hanlo
  uit: Gedichten (1949)

  Thema

  Over de auteur