fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Reizen

  Reis op maat

  Naast onze groepsreizen, organiseert Christenen voor Israël ook gemeente- of familiereizen op maat naar Israël. Wilt u met een groep uit uw gemeente of familie of misschien zelfs in een andere setting naar Israël op reis, dan helpen wij u graag bij het organiseren hiervan.

  We kunnen u met ons netwerk van vrienden in Israël en onze ervaring op het gebied van het organiseren van reizen goed van dienst zijn. Zo kunnen we geheel in overleg voor uw groep een boeiend programma samenstellen waarbij ook ontmoetingen met het Joodse volk een belangrijke rol spelen.

  Kortom, wilt u een reis op maat voor uw gemeente, familie, zakenrelaties of andere groep? Neem dan contact met ons op. Bel 033-2458824 of stuur een e-mail naar: reizen@christenenvoorisrael.nl

  Thema